BELANRIJK: WELKOM, LEES EERST!

Ga naar beneden

BELANRIJK: WELKOM, LEES EERST!

Bericht  Admin op do jan 24, 2013 3:27 pm

Welkom op ons nieuwe forum!

Dit forum heeft als doel de communicatie tussen het management van Haven Indah en zijn medewerkers, en natuurlijk ook de medewerkers onderling, efficienter en transparanter te laten verlopen. De belangrijkste functies zal ik kort beschrijven en toelichten.

Allereerst vragen we iedereen om jezelf te introduceren, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Onder de categorie 'Werknemers' is een korte vragenlijst met voorbeeld die je over kunt nemen en in kunt vullen. Het gaat dat om je werkverleden, interesses, speciale vaardigheden of gewoon iets leuks over jezelf.

Op dit forum kun je ook bekijken op welke dagen je staat ingeroosterd. Onder de categorie 'Werkschemas' worden de schema's per week bijgewerkt. Het kan zo zijn dat er open plekken zijn, je kunt dan via dit forum ook aanvragen om de plek te mogen vullen indien je op die dag kunt werken.

Verder kun je ook absenties tijdig doorgeven. Alle afzeggingen binnen 48 uur moeten wel per telefoon/sms worden gedaan. Maar mocht je nu al weten wanneer je op wintersport gaat, of zelfs op zomervakantie gaat, dan kun je dat hier ook doorgeven onder de categorie 'Absenties'.

Verder staan we ook open voor feedback van jullie. Hebben jullie goede ideeen over verbeteringen binnen onze zaak? Of zou je graag iets anders willen zien? Maak vooral gebruik van ons forum om je suggestie aan ons voor te stellen. Dit kun je doen onder de categorie 'Feedback'.

Wil je het gewoon over iets leuks hebben? Of heb je iets bijzonders meegemaakt en wil je het hier graag delen, dan mag dat natuurlijk ook. Alle leuke verhalen en anekdotes horen wij graag onder de categorie 'Bij de waterkoeler'.

Tot slot plannen wij ook graag eens in de zoveel tijd een personeelsavond. In het verleden hebben wij pokeravonden gehouden, maar mocht je zelf met een ander leuk idee komen, stel het eens voor en dan kunnen we vast iets regelen! Zo zal ook ons 20 jarig bestaan zal binnenkort gevierd worden. Ga hiervoor naar de catergorie 'Buiten werktijd om'.

Edward Rahardjo

Admin
Admin

Aantal berichten : 359
Registratiedatum : 24-01-13

Profiel bekijken http://havenindah.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum